Мигдальне борошно

351 ₴
- Немає в наявності
- Код: IF37
- +380 (96) 399-51-60Kyivstar
Мигдальне борошно 250 г, 500 г, 1 кг, 20 кг
від офіційного представника торгової марки "Земледар"


Вибирайте сертифіковані товари, які відповідають вимогам і стандартам.

Мигдальна борошно

Мигдальне борошно — продукт переробки зерен солодких мигдальних горіхів, який дуже затребуваний у багатьох національних кухнях. Особливо її цінують кухарі у Франції. Завдяки її здатності поглинати повітряні водяні пари, випічка з такого борошна залишається свіжою набагато довше. Крім того, мигдальна мука володіє кращими показниками поживності і засвоюваності і рекомендується при різних дієтах.
Мигдальне борошно виготовляється з неочищеного мигдального горіха, завдяки чому готовий продукт містить велику кількість мікроелементів. Мигдальне борошно — дієтичний продукт, та за багатьма показниками вигідно відрізняється від звичного пшеничного борошна. В першу чергу це мінімальний вміст, або, за деякими даними, повна відсутність клейковини, або глютену, і, навпаки, підвищений вміст кальцію, вітамінів, жирних кислот. Мигдальне борошно «Земледар» проходить мінімальну обробку і тому зберігає в собі практично всі властивості мигдалевого горіха:
- вміст рослинного білка близько 30% від загальної маси — один з найвищих показників;
- зміст до 70% жирних олій — джерела енергії та регулятора жирового обміну в організмі людини;
- вміст вітамінів і мікроелементів, в тому числі вітаміни В, Е, а також кальцій, магній, фосфор.
Як і звичайні мигдальні горіхи, мигдальне борошно — продукт, готовий до вживання. Воно часто використовується не тільки в традиційній випічці, а також у веганських, сироїдних рецептах. На відміну від пшеничного борошна вищого гатунку, мигдальне борошно практично не збільшується в об`ємі в процесі випікання і не деформує готовий продукт, що дозволяє без обмежень використовувати її в складній випічці, рахуючи популярні макаруни, меренги, додавати в різні десерти. Мигдалеве борошно тонкого помелу з горіхів без шкірки можна використовувати для приготування так званого мигдального молока — просто залити його підготовленою водою на ніч. Крім того, мигдальне борошно використовується в якості панірування або обсипки при обсмажуванні м'ясних продуктів, для приготування соусів і навіть для варіння каш. У яких випадках ми рекомендуємо відмовитися від використання пшеничного борошна на користь мигдального? В першу чергу якщо ви маєте:
- непереносимість глютену;
- необхідність оптимізувати раціон по БЖУ — слід, однак, пам'ятати, що будь-які горіхи калорійні за рахунок високого вмісту жиру;
- готувати страви, що не припускають термічну обробку — сироїдні десерти, легкі пудинги на основі збитих вершків, домашні цукерки;
- нестачу кальцію в щоденному раціоні.
|
---|
Так само рекомендуємо відвідати наш розділ з
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Термін придатності | 6 міс |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 250 г |
Мигдальна борошно | |
Мигдальна борошно | Мигдальна борошно |
Борошно з мигдалю | |
Борошно з мигдалю | Борошно з мигдалю |
- Ціна: 351 ₴