Борошно червоної сочевиці l Борошно з червоної сочевиці I
67,60 ₴
- В наявності
- Код: IF57
- +380 (96) 399-51-60Kyivstar
Червоної сочевиці борошно
від офіційного представника торгової марки "Земледар"
Вибирайте сертифіковані товари, які відповідають вимогам і стандартам.
Борошно з червоної сочевиці
Борошно червоної сочевиці готується методом жерновий обробки. Завдяки дбайливому перемелювання без нагрівання, продукт зберігає всі вітаміни і корисні властивості. Сочевиця знижує ризик ожиріння, діабету, серцевих захворювань, одночасно сприяючи здорового кольору обличчя і волосся. Борошні характерний приємний, м'який смак. Продукт можна використовувати в чистому вигляді, але також змішувати з різними видами борошна.
Борошно сочевиці містить велику кількість вітамінів і позитивно впливає на організм. Клітковина, фолієва кислота, калій підтримує здоров'я серця. Клітковина пов'язана не тільки із зменшенням частоти серцево-судинних захворювань, але і з більш повільним прогресуванням захворювання.
Борошно з сочевиці поповнить ваш раціон вітамінами, мінералами, а також білком, який може частково замінити м'ясо. Коли основним джерелом насичених і транс-жирів у раціоні, замінюється їжею з високим вмістом клітковини, такий як сочевиця, ризик серцево-судинних захворювань значно зменшується.
Сочевиця містить у собі фолат, який має вирішальне значення для запобігання вроджених порушень. Було показано, що він знижує ймовірність передчасних пологів. Борошно може забезпечити майже 60% необхідної потреби фолієвої кислоти в день.
Борошно сочевиці містить важлива речовина - селен, який запобігає запалення, покращує імунітет, стимулює вироблення важливих клітин для протистояння онкологічних хвороб.
Чечевичная мука - вкусная и полезная альтернатива пшеничной муке. Продукт придает слегка ореховый вкус вашим кулинарным блюдам. Готовьте натуральную и безглютеновую еду. Мука очень низкокалорийная, что является важным фактором для тех, кто следит за весом. Продукт повышает чувство сытости и снижает аппетит. Продукт помогает уменьшить общее потребление калорий. Высокое содержание клетчатки в чечевице налаживает работу пищеварительного тракта.
Идеи для использования: маффины, хлеб, печенье, оладьи, тесто, блины. Также муку можно добавлять в супы, соусы и мясные блюда. Чечевичная мука не является прямой заменой пшеничной муки, поэтому ее можно сочетать с овсяной, льняной, гречневой, спельтовой и многими другими. Продукт улучшает текстуру овощных котлет и оладьев. В выпечке с приятным ореховым вкусом чечевицы очень хорошо сочетается шоколад. Готовьте вкусно и полезно!
|
---|
Так само рекомендуємо відвідати наш розділ з
Основні | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Вага | 0.25 кг |
Термін придатності | 6 міс |
Борошно з червоної сочевиці | |
Борошно з червоної сочевиці | Борошно з червоної сочевиці |
Червоної сочевиці борошно | |
Червоної сочевиці борошно | Червоної сочевиці борошно |
- Ціна: 67,60 ₴