Сімейна Житня закваска для хліба «Земледар»
98,80 ₴
- В наявності
- Код: IF59
- +380 (96) 399-51-60Kyivstar
Сімейна закваска «Земледар» 250 г
від офіційного представника торгової марки "Земледар"
Вибирайте сертифіковані товари, які відповідають вимогам і стандартам.
Спельтовие висівки
Закваска - один з головних інгредієнтів для випічки хліба. В народі її називають дикими дріжджами. Основою закваски служать хлібні бактерії, які утворюються в результаті ферментації борошна. Сімейна закваска «Земледар» створена з жернового непросіяного борошна з висівками. Використання такого борошна - важлива складова успіху, тому що саме завдяки зародку і оболонці зерна відбувається взаємодія і закваска дихає. Продукт використовується для різних борошняних і кондитерських виробів, але найчастіше для випічки хліба.
Уявімо що закваска - процес, який потребує постійного підживлення та догляді. Придбавши продукт, відкрийте банку, накрийте її натуральною тканиною (для забезпечення доступу повітря) і поставте на добу в холодильник для її адаптації (появи пухирців).
Чому потрібно зберігати в холодильнику? Тому що в теплі активність бактерій дуже велика, і закваска може швидко зіпсуватися, а при низьких температурах бактерії діють повільно і зберігають життєдіяльність продукту.
Важливо знати! Закваска - живий продукт, бактерії в якому бродять навіть під час транспортування. Для цілісності і збереження товар необхідно забирати відразу після доставки. Якщо тривалий час закваска пробуде без доступу повітря і в теплі, вона зможе "вибухнути" і витекти.
В правильных условиях закваска может храниться 14 дней. Однако, чтобы пользоваться ею долгое время, каждые 2 недели вам нужно выполнять процесс подпитки. Для выпечки вам понадобится только половина содержимого банки, а к другой половине необходимо добавить 50 мл воды и 50 г жернового муки, перемешать и поставить обратно в холодильник. С должным уходом ваша закваска сможет «прожить» долгие годы и служить основой душистого домашнего хлеба.
Хлеб на закваске - ценный и низкокалорийный, он подходит для употребления во время диет и разрушает мифы о вреде хлеба. Бездрожжевой хлеб - вкусное и полезное дополнение блюд.
Совет: для взаимодействия с закваской используйте только деревянные (столовые) приборы.
Для приготовления простого рецепта хлеба вам нужно всего 4 ингредиента:
- Закваска
- Мука жернового помола
- Вода
- Соль (морская)
- открыть крышку
- Подпитать закваску 30 мл воды (комнатной температуры) +30 г жерновой (ржаной) муки "Земледар". тщательно перемешать.
- Накрыть тканевой крышечкой.
- Оставить в холодильнике на 12 часов.
- На следующий день закваска должна увеличиться в объеме и содержать воздушные шарики.
Подкормка закваски:- Подпитывать продукт нужно после каждой выпечки хлеба: добавлять 50 мл воды (комнатной температуры) + 50 г (ржаной) жерновой муки "Земледар". тщательно перемешать.
- Если закваска не использовалась в течение 14 дней - ее необходимо подкормить
- Хранить в холодильнике под тканевой крышкой, чтобы закваска дышала.
|
---|
Основні атрибути | |
---|---|
Виробник | Власне виробництво |
Країна виробник | Україна |
Тип закваски | Для хліба |
Основні | |
Термін придатності | 6 міс |
Користувальницькі характеристики | |
Вага | 250 г |
закваска | |
закваска | закваска |
закваска для хліба | |
закваска для хліба | закваска для хліба |
Житня закваска для бездріжджового хліба | |
Житня закваска для бездріжджового хліба | Житня закваска для бездріжджового хліба |
- Ціна: 98,80 ₴